ZAŠTO AGAPE?

Naš kraj je poznat po ljubaznosti, dobroj hrani i domaćinskom ophođenju. U našim restoranima, spojili smo najbolje od lokalnog i globalnog. Na vrhunskoj lokaciji u našem gradu (RK Boska) nudimo vam jedinstveni gastro doživljaj delikatesa internacionalne i domaće kuhinje, upotpunjenih širokim asortimanom vina, koktela, kafe i drugih napitaka, posluženih na originalan način. Kod nas ćete naći sve ono što je potrebno za savršen ugođaj, u prijatnom ambijentu uz ljubazno osoblje i vrhunske kuvare.

U našoj ponudi naći ćete naći specijalitete italjanske, francuske i domaće kuhinje. Takođe, naglasili bismo i naše autohtone recepte, nastale kreativnošću i inspiracijom naših kuvara. Kuhinju shvatamo kao mjesto magičnih, mističnih dešavanja. Jela koja odatle izađu, iznenađuju svojom elegancijom i punoćom ukusa, jednostavno – savršenstvo na tanjiru. Da bismo sav akcenat stavili samo na hranu, imamo specifične načine serviranja, koji naše goste podsjećaju na to da je ono najbolje, po pravilu, i najjednostavnije. Ponosni smo i na mrežu dobavljača, koji nam uvijek dostavljaju samo najsvježije namirnice, i uveliko skraćuju put od bašte/farme do stola, tako na tanjiru uvijek imate samo ono što je svježe, i provjerenog kvaliteta. U saradnji sa domaćim proizvođačima, našu ponudu smo obogatili hranom i pićem, karakterisičnim za naše područje. Jer domaće je domaće, i nema mu ravnog. Širok asortiman vina, svjetskih i domaćih, koktela i drugih napitaka je ono što rado ističemo našim novim, ali i stalnim gostima.

ZALOGAJ

LJUBAVI

Riječ agape (grč. αγαπη) potiče iz starogrčkog jezika, i znači ljubav. Neorganičena, nesebična i sveprožimajuća ljubav. Grcima je podrazumijevala voljenje drugog više nego sebe, te emociju oja prevazilazi zemaljsko. Običaj je bio da se dragi ljudi skupe oko trpeze, te dijele hranu, piće i sve što se na trpezi nađe.

Naš slogan „Agape – zalogaj ljubavi“ sumira našu ideju vodilju. Želimo da naše restorane doživite kao „Vaše“ mjesto dijeljenja zalogaja ljubavi sa Vama dragim ljudima. Sa naše strane, imamo jela i ponudu koja je pripremljena sa ljubavlju i emocijom, koje i najzahtijevnije nepce svakim zalogajem prepoznaje.

Restoran

AGAPE – RK BOSKA

Restoran Agape se nalazi u samom centru grada Banja Luka, pružajući jedinstven pogled u prijatnom ambijentu naše bašte. Kvalitetan doručak kojim započinjete dan, glavna jela kojima ćete se vratiti, delicije koje su i naš favorit, sve upotpunjeno bogatom vinskom i koktel kartom. Postavili smo sebi visoke ciljeve i spremni smo da Vas iznenađujemo stalnim poboljšanjima i prevazilaženjem samih sebe.
Nudimo Vam usluge keteringa, gdje ćemo, zajedno sa našim kuvarima, napraviti meni prilagođen Vašim potrebama birajući najbolje iz naše bogate ponude. Takođe, nudimo mogućnost organizovanja manjih slavlja, vjenčanja i drugih vrsta okupljanja. Za svaku Vašu posebnu priliku, naš tim Vam stoji na raspolaganju. Želimo da Vam svaki „specijalan“ dan u životu ostane u sjećanju kao savršen, jer smo tu da dio „tereta“ preuzmemo na sebe.

AGAPE BOSKA

RADNO VRIJEME: svaki radni dan 8:00-24:00 i subota-nedjelja 8:00-24:00

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 066 525 254
Trg Krajine Banja Luka

© 2020 AGAPE. Sva prava zadržana. Design by Red box media d.o.o.